free hit counter account login
LIMSHIAOWEI :)

  • 13teen going on 14teen
  • 26th Dec 94 :)
  • NYPS Nanyanggirlshigh
  • 211 '08
  • NYGG!<3 ; Calligraphy
  • Loves her besties!



    I HEART NYGG :D
    AVRIL LAVIGNE XD
    Gingerbread man!
    Our imaginary friend
    Besties rock my awesome life :D
    A tag from U:)

  • Creator: Grace :D Base codes: vehemency Icon: reruntherace
    ADELYN BESTIE ♥ SUSI BESTIE ♥ VANESSA DEARIE ♥ AMANDA LIM ♥ AURELIA ♥ BATCH BLOG ♥ BATCH '04 ♥ BATCH '06 ♥ CHARIS ♥ CHARMAINE ♥ CHERYL (NYGG) ♥ CHERMAIN ♥ CHINWEN ♥ CLASS BLOG ♥ DAWN ♥ EVELYN LEE ♥ GEKYONG ♥ GLADYS ♥ HUIJUN ♥ IRIS ♥ JING TING ♥ KAKAY ♥ KOA HUI MIN ♥ LAITENG ♥ LINGXIN ♥ LINXI ♥ MICHELLE KANG ♥ MICHELLE KWEK ♥ MICHELLE PEH ♥ ONE-ELEVEN'08 ♥ PEARL ♥ QIULUAN ♥ SANDY ♥ SARAH LOKE ♥ SARAH SIAU ♥ SHIAOKEE ♥ SUAT TENG ♥ SUYING ♥ TANIA&KAH MUN ♥ TENILLE ♥ WENJING ♥ XIAOEN ♥ XINYUN ♥ YENJIN ♥ ZIHUI ♥
    Thursday, June 19, 2008, 3:25 PM

    HELLO IM BACK!

    haha im taking a break from all tht debate stuff now,
    so haha shall do a quiz that i koped from shiaokee's blog:D

    1)adelyn
    2)shiaokee
    3)vanessa
    4)susi
    5)gracekoh
    6)koahuimin
    7)gladys
    8)pingzheng
    9)tania
    10)belinda
    11)jolie
    12)dawn
    13)jingting
    14)sarah
    15)xiaoen
    16)yuxin
    17)jiayu
    18)nyssa
    19)huiyan
    20)serene

    1) How did you meet #14? (sarah)
    ans: mm guides:D haha IXORA'08!♥
    2) What would you do if you didn't meet #1? (adelyn)
    ans: hur thn i'd have much lesser entertainment, ): haha besties:D
    3) What if #9 and #20 dated? (tania & serene)
    ans: woah haha maybe since they are both from guides!-.-
    4) Describe # 3.(vanessa)
    ans: mm dearer-than-dearest!X]haha erm she's crazy/funny/always there for me:D
    5) Is # 8 attractive?(pingzheng)
    ans: haha wow ofcos! haha YAY batchmate who likes to tell not-so-secretive secrets!:D
    6) Describe # 7.(gladys)
    ans: hmm haha classmate:D erm she's funny, crazy, yahh:D haha someone i can talk to!(:
    7) Know of any of # 12's family members?(dawn)
    ans: erm haha i dont think so?
    8) What would you do if # 18 confesses that he/she likes you?(nyssa)
    ans: WOW O: haha nyssa the crazy junior, thanks but no thanks(: LOL! ixora-er♥
    9) What language does # 15 speak?(xiaoen)
    ans: eh english, chinese? haha not too sure >\
    10) Who is # 9 going out with?(tania)
    ans: haha hmm i dont think anyone rightt O: gah i really dont know! -.-
    11) How old is # 16?(yuxin)
    ans: hahaha 15 going on sweet16:D mm yahh haha ixora PL:D
    12) When was the last time you spoke to # 13?(jingting)
    ans: haha so long mei you jiang hua already:\ gah i think OM>\ okay mental note to talk to jing!
    13) Who is # 2's favourite band/singer?(shiaokee)
    ans: hahahaha show. yah luozhixiang. hahaha limshiaokee i knowiknow please!:D
    14) You ever date # 4?(susi)
    ans: wahaha what is this?! haha besties but nope, no dates with her! haha yahh X]
    15) Would you ever date # 1?(adelyn)
    ans: haha hmm besties♥ gah maybe? see first bah! LOL ofcos not please--
    16) Is # 19 single?(huiyan)
    ans: haha maybe? i dont know, maybe on a secret relationship, wo bu zhi dao! LOL:D
    17) What's # 10's last name?(belinda)
    ans: wo zhi dao! it's leong:D haha belindaleong! yupps:]
    18) Would you ever be in a relationship with # 11?(jolie)
    ans: O.O haha monkeyyy! :D eh bu hui ba?
    19) School of # 3?(vanessa)
    ans: haha nanyanggirls'high:D yah YAY to batchmate:D dearie♥
    20) Where does # 6 live?(koahuimin)
    ans: hmm she stays at... haha wo wang ji le-.-sorry huimin!:x tell me when you see this! haha--"
    21) What's your favourite thing about # 5?(gracekoh)
    ans: wahaha she's FUNNY!♥ yah and can really give me good advices, and somehow cheer me up when im really feeling down? haha thankyou grace(:


    ---
    okay that's all!
    haha now i shall continue with debate>\

    BYEBYE!♥

    Labels: